spaophold på Sjælland

En psykolog kan være med til at styrke hold i E-sport

Annonce

E-sport er kommet for at blive. Det er en sportsgren, der stormer frem, hvorfor det også er noget der er kommet mere fokus på. Events bliver større, og der bliver mere og mere plads i medierne. Det betyder, at der hviler et større pres på de enkelte spillere og trænere, da økonomien også spiller ind. Der er større forventninger til, at man vinder de enkelte kampe og turneringer, hvorfor hele holdet skal kunne præstere sit bedste.

Derfor er det en fordel med en psykolog i E-sport

Når der bliver et større fokus og pres i en sportsgren, reagerer vi mennesker forskelligt på det. Men det er ikke atypisk at man som E-sportsudøver kan føle sig stresset over den intense træning og ikke mindst de mange rejsedage, der kan være. Det kan også betyde, at

man bliver ramt på overskudskontoen og dermed får svære ved at yde sit bedste. Heldigvis er det her, at en psykolog kan komme på banen, så kan man få præcis den støtte man har brug for.

For hvis en spiller på et hold begynder at blive presset og får svært ved at præstere, så kan det starte en ond spiral, som også kan smitte af på de andre på holdet.

Find den bedste psykolog i Århus til E-sport

En psykolog kan være en stor styrke for et hold. Der bliver nemlig plads til at udvikle de enkelte spillere, trænere og hele holdet sammen. En psykolog kan også hjælpe med redskaber og værktøjer, som de hver især kan arbejde med, alt efter hvem de er, og hvordan de reagerer på de forskellige situationer, kriser og udfordringer der vil være på et E-sportshold.

Hvis du leder efter en specialiseret og erfaren psykolog i Århus til E-sport, bør du tage kontakt til psykologhogh.dk. Han har særlig erfaring med forskellige forløb for E-sportsudøvere - båden enkeltvis og ikke mindst hele hold.