spaophold på Sjælland

Nyt online kvindemagasin

Annonce

Der findes allerede et utal af magasiner, så hvorfor dog finde på at lave flere? Ja, det kan måske virke en smile nonsens i første omgang, men hvor mange af de kvindemagasiner der findes allerede nu, vil du benytte dig af? -Det er nemlig pludselig ikke så stort et udvalg der er tilbage.

Et magasin der forsøger at tilgodese alle læsere

Er du træt af at du skal møde irrelevant information, blogs og andre skriv med billeder, der hvor du lader dig inspirere og samler viden, så kan det være at du vil synes godt om det nye online kvindemagasin på hendesblog.dk, hvor det er det der rør på sig netop nu som der bliver lavet artikler og blogs omkring.

Irrelevant information der hele tiden dukker op, får os i sidste ende til at miste lysten til at følge magasinet fortsat. Det har derfor været vigtigt at se nærmere på, hvordan man laver et magasin der tilgodeser de vigtige og relevante emner der er oppe nu og her og som alle kvinder kan få nytte af at læse og se mere af.

Et bredt segment er svært at tilfredsstille med samme ting

Da vi alle er vidt forskellige individer, så er det selvfølgelig svært at man altid rammer plet på et så bredt segment som f.eks. alle de danske kvinder. De danske kvinder spænder for det første bredt i forhold til alderen men det er i det hele taget også forskellige livssituationer der ses hos f.eks. en kvinde på 32 år som hvis vi ser ind i en hverdag hos en kvinde på 65 år.

En kvinde på 32 år er måske netop der i livet hvor der skal vælges den rigtige vej i forhold til karriere og familieliv hvorimod den 65-årig kvinde skal forberede sig på en tid med efterløn eller pension og netop fordi man ikke kan forvente at personerne der modtager magasinet, er ens så kan man heller ikke forvente at alle vil finde alle artikler og billeder relevante.