Mærk den fysiske avis

Når du går op i god journalistik og gamle formidlingsmetoder

Annonce

Nyheder kan komme i mange forskellige udgaver men ofte er det at finde først på de sociale medier og det kan virke problematisk for mange at få nyhederne på en platform der ikke virker til at gå op i at sortere oprigtigheden fra det andet.

Gamle formidlingsmetoder der ikke sådan vil dø

Der er efterhånden ikke en sortering af nyheder der kommer i dit feed på de sociale medier og dette kan også smitte lidt af på lysten til at gå op i de daglige nyheder, da man efterhånden ikke kan læne sig tilbage og regne med at det man læser nu, også er sandt.

Savner du den gamle måde at modtage de seneste nyheder og at du kan vide dig sikker i god journalistik, så er det måske et par skridt tilbage du skal gå og hoppe med på vognen med et avisabonnement som måske virker som en lidt ældre formidlingsmetode, men bestemt ikke er udgået med dinosaurerne.

Mærk den fysiske avis og smag på den gode journalistik igen

Den nyeste generation er vokset op med de sociale medier og ved ikke bedre, medmindre de kommer fra et bagland der har lært dem andet, men er du ikke tilhørende den nyeste generation kan det sagtens tænkes at du mærker en smule savn til de gamle aviser, hvor man har alle overskrifter og brødtekster foran sig.

De gamle aviser er selvfølgelig også hoppet med på moden om at forny sig og derfor kan disse aviser lige såvel fås digitalt som fysisk avis, men det er muligvis netop den fysiske avis af papir du har brug for at få i hænderne igen.

Der kan i det hele taget stillet store spørgsmålstegn over de nyeste metoder, hvor formidlingsplatforme som de sociale medier ikke stiller sig kritisk i forhold til kildekritik og journalistik og hvor du derfor ikke har garanteret dig de rette informationer, når der ikke blot er tale om sladder fra de kendtes liv.