spaophold på Sjælland

Hjælp til søvnen - Kropspuder til bl.a. gravide


Annonce

Kropspuder til bl.a. gravide

Er du gravid, eller kan du ikke sove, pga. rygsmerter eller lignende, da kan en kropspude være lige det du har brug for.

En kropspude har nemlig mange gode anvendelsesmuligheder, specielt til gravide, da det er svært at sove når du er gravid. Din mave bliver større og større. Din ryg gør ondt og dine ben er urolige. Nej, det er ikke let at få en god nats søvn, når man er gravid - Det er ellers vigtigt for dig og din baby. Dårlig søvn kan have skadelig effekt på både dig og dit barn. En kropspude kan afhjælpe dette.

Rigtig mange kvinder sværger til en kropspude, også kaldet graviditetspuder for at komme igennem natten. Der findes dog flere typer af kropspuder, men fælles for dem alle, er at deres anvendelse muligheder er mange, og de bruges ikke kun af gravide.

U-Puder

U-Puder er en pude til dig der har svært ved at finde en behagelig sovestilling. Du får ro og lindring af smerter med støtte til ben, mave og ryg. Puden har sit navn, fra dens form, den er nemlig formet som bogstavet U og det gør den super alsidig. Med en u-pude kan du sove på siden og endda på maven og du kan sidde i sengen med puden i ryggen og under dine knæ. Når du har født kan du bruge pude som amme pude også. Så den er yderst behagelig og fleksible i dens anvendelses muligheder.

G-Puder

Der findes også puder, der kaldes G-puder. Disse er multifunktions G formet kropspude, der kan bruges som krammepude, lejringspude, liggepude, hyggepude, graviditetspude eller foldelig amme pude.

3-delingen gør at du kan sammensætte denne pude på forskellige måder. Den giver derfor endnu bedre aflastning til præcis dine problemer, om det er hoved, nakke, mave, ryk, hofte, ben eller ankler. Kombinationerne er mange, og det er aflastningsmulighederne derfor også. Du kan også bruge de enkelte dele hver for sig, og puden fylder samlet ikke nær så meget som en almindelig kropspude.

Den 3-delte G-Pude er specielt udviklet til at afhjælpe med at finde ro ved rette lejring/ligge stilling. Kan aflaste rygsmerter eller følgeskader efter visse sygdomsforløb, foruden bruges som hyggepuder, amme pude eller graviditetspude.

Hos f.eks. Getaby.dk, finder du flere typer af kropspuder i den bedste kvalitet, og de kan klart anbefales.