spaophold på Sjælland

Få 2 tips til hvordan du øger sexlysten for dig selv og din partner

Annonce

Dét at være i et parforhold byder desværre både på op- og nedture og positive og negative ting.

Hvor de positive ting i forholdet er lette at tale om, er det ikke altid lige nemt at tale om de ting, der kunne være bedre.

For lad os være bundærlige: mange par oplever en nedadgående sexlyst i løbet af deres forhold.

Uden at gå alt for meget ind i kroppens mekanismer, er vi mennesker desværre indrettet sådan, at vores sexlyst er nedadgående i takt med at vi bliver ældre. Både krop og psyke ændrer sig, og naturen har altså nu engang bestemt, at det primært er vigtigt med seksuelle drifter i de unge år, så der er større sandsynlighed for at videreføre arten.

Med det sagt, har man, hvis man gør en indsats, alligevel mulighed for at holde liv i sexlysten, selvom man bliver ældre.

Men hvad kan man så gøre? Det giver vi dig 2 tips til her.

For udover at kost, motion og søvn, samt god kommunikation med din partner er essentielt, er der også andre remedier, man kan tage i brug. For eksempel sexlegetøj!

Boost jeres sexlyst med en dildo

Det kan være, du synes det virker som et mærkeligt forslag, men en dildo er ikke kun noget, som singler bruger, men kan sagtens være en god hjælper i parforholds seksuelle udfoldelser.

Men hvordan kan en dildo øge sexlysten?

Der behøver ikke meget forklaring, at modtageren af dildoen sandsynligvis vil føle ekstra nydelse. Af netop dén årsag er der gode muligheder for, at det vil smitte af på adfærden i dagligdagen, og her kan lidt ekstra sensuel adfærd være nok for den anden partner med på beat’et.

Hvilken type, størrelse, farve og form, I vælger, er jo helt op til jer, men rådet lyder herfra at vælge noget, der måske rykker lidt på jeres egne grænser - såsom for eksempel en kæmpe dildo.

En kæmpe dildo kan være med til at skabe lidt ekstra spænding, og dermed måske være et velkomment indslag, der kan give sexlysten et nøk op.

Tag kontrollen over din partners sexlyst med en fjernstyret vibrator

Ja, du læste rigtigt! Det er ikke kun din fladskærm, du kan styre med et fjernbetjening. Med en fjernstyret vibrator har du kontrollen over, hvornår du gerne vil fyre op under sexlysten hos din partner.

Der er mange forskellige fjernstyrede vibratorer på markedet, men de kommer ofte med forskellige vibrationsindstillinger, og her er det den anden, der afgør hvilken form for vibration, der skal sendes ud i kroppen på modtageren.

Udover at det naturligvis vil tænde den modtagende part, vil det nok heller ikke ligefrem gøre lysten mindre for den anden part at se den anden blive tændt og fuldstændig have kontrollen over, hvornår og hvordan modtageren skal tændes og pirres.

Om du og din partner vælger en kæmpe dildo, en fjernstyret vibrator eller nogle af de mange andre typer sexlegetøj, må tiden vise. Du har i hvert fald her fået 2 tips, der forhåbentlig kan sætte gang i både fantasi og sexlyst.