Få professionel hjælp til at håndtere dårligt selvværd

Annonce

Dårligt selvværd er der desværre flere og flere der oplever. Det kommer måske i takt med den måde, vi oplever og opfatter verden på gennem de sociale medier. Her kan der hurtigt tegnes et billede af, hvordan folk lever deres liv forskelligt, selvom det måske bare er korte glimt og øjeblikke i ens liv. Det kan være deprimerende og frustrerende at se på, når man sammenligner det med sit eget liv.

Det kan være svært at håndtere dårligt selvværd selv, da der selvfølgelig er tale om den opfattelse, du har af dig selv. Og måske oplever du, hvordan dit selvværd nu er med til at begrænse dig i din hverdag. Måske påvirker det dit humør, dit overskud og ikke mindst din livskvalitet. Det dårlige selvværd gør det måske svært for dig at træffe beslutninger valg og ikke mindst gå efter de mål og drømme, du engang havde. Det kan nemlig alt sammen være svært at overskue, når de negative tanker tager over.

Hvis du kan nikke genkendende til det, du har læst her, så kan det være en god idé at opsøge professionel hjælp, så du kan få de rette og bedste værktøjer til at håndtere dit selvværd.

Hvem skal du kontakte ift. dit selvværd?

Hvis du ønsker at opsøge professionel hjælp til at håndtere dårligt selvværd, så ræk gerne ud til en psykolog. Det er en fordel at vælge en specialiseret psykolog, da vedkommende har en større værktøjskasse og erfaring at trække på.


Når du skal kontakte en psykolog, er det en fordel at vælge en, der er placeret tæt på din bopæl eller arbejdsplads. Det gør det lettere for dig at besøge psykologen, når du føler der er et behov for det.

Find en autoriseret psykolog i Århus til at behandle dårligt selvværd

Hvis du er på jagt efter en specialiseret psykolog i Århus til at behandle dårligt selvværd, er der ingen tvivl om at du skal tage kontakt til miaschwartzpsykolog.dk.