styrketræning med en vægtvest

Skal du bruge en psykolog i Roskilde? Læs med her

Annonce

Har du et ønske om at opsøge en psykolog i Roskilde for at få hjælp til udfordringer i dit liv? Så er der god grund til at kigge i retningen af Emilie Theil Nielsen. Hun har solid erfaring som psykolog i Roskilde, og arbejder med en bred vifte af udfordringer. Det gælder alt fra problematikker som angst, OCD, depression, krise, selvværd, sorg og stress. Du har derfor ekstra god grund til at række ud til hende, hvis du har brug for hjælp til en af disse ting.

Psykolog i Roskilde med kort ventetid

Som en ekstra bonus kan du med Emilie se frem til, at hun også har kort ventetid. Det betyder, at du kan få hjælpen, når du har brug for det. For det kan være ekstra vigtigt at kunne starte i terapien relativt hurtigt, når du først har besluttet dig for, at du vil have hjælp.

For at være helt konkret kan du se frem til, at der er mellem 1-2 ugers ventetid. Du skal derfor heller ikke tøve med at booke en tid, så snart du er klar til det.

Få hjælp i trygge omgivelser

En ting du kan forvente, når du starter i terapi hos Emilie er, at du får hjælp i trygge omgivelser. Hun kommer nemlig til at tage godt imod dig, fra det øjeblik du træder ind i hendes klinik. Og så kan du forvente, at hun vil skabe et rum, hvor du føler dig lyttet til og forstået. Det er uanset, hvilke følelser, tanker eller udfordringer du måtte opleve.

Holder til i hjertet af Roskilde

En sidste ting du også skal vide er, at Emilie holder til i hjertet af Roskilde, hvor hun har sin egen klinik. Du kan derfor også se frem til, at det er relativt nemt at komme til og fra terapien.

Praktiske oplysninger
Adresse: Sankt Ols Gade 12, 1. tv, 4000 Roskilde

Telefonnummer: 60 69 16 14