styrketræning med en vægtvest

Parterapi i Lyngby bør indfri disse ting


Annonce

Står dig og din partner i en position, hvor I har brug for hjælp? Det kan være, at der har været utroskab, I har brug for hjælp til at komme tættere på hinanden eller at I er kørt fast i uhensigtsmæssige kommunikationsmønstre - så er der god grund til at starte i parterapi i Lyngby.

Med parterapi kan I nemlig få god og professionel hjælp, og I kan få de værktøjer og nye forståelse af hinanden, som I måske har brug for. Når det er sagt, så er der et par forskellige ting, som et forløb med parterapi i Lyngby gerne må indfri.

Ting parterapi i Lyngby skal indfri

I kommer ind i trygge omgivelser

Det er utrolig vigtigt, at dig og din partner kan komme i trygge og gode omgivelser, når I skal i parterapi. For hvis I skal have den bedst mulige hjælp, så er det også et must, at I tør åbne helt op omkring jeres forhold og jeres liv. Og det forudsætter selvfølgelig også, at I er komfortable ved den parterapeut, som I sidder overfor.

Parterapien skræddersys til jer

Det er også alfa og omega, at parterapien i Lyngby bliver skræddersyet til lige netop jer. For det har alt at sige for, at I rent faktisk også får den hjælp, I har brug for - for på den måde øges chancerne også for, at I når I mål med de ting, som I gerne vil. Læg derfor også gerne ekstra mærke til dette allerede i den første samtale med parterapeuten. Det er nemlig aldrig for sent at sadle om og gå med en anden parterapeut, som kunne være et bedre match. Lyt derfor også endelig til jeres mavefornemmelse fra det øjeblik, I sætter jeres fødder i den professionelles klinik.