Psykolog i København

Tips til at vælge en psykoterapeut i København K

Annonce

Går du med et ønske om at starte ved en psykoterapeut i København? Så kan du komme på lidt af en opgave. Der er nemlig mange muligheder for at få hjælp fra dygtige og erfarne professionelle. Spørgsmålet er derfor også, hvordan du vælger den helt rette for dig. Det hjælper vi dig med her.

Sådan vælger du en psykoterapeut i København K

Hvem har erfaring med din udfordring?

En første måde du kan vælge en psykoterapeut København K på er ved at kigge efter de udfordringer, forskellige psykoterapeuter har erfaring med. Det vil nemlig være til din fordel, hvis du kan ende ved en, der har haft mange lignende forløb som dit. Det kan nemlig betyde, at du får ekstra meget ud af samtaleterapien. Det er uanset, om du ønsker konkrete værktøjer, en bedre forståelse af svære følelser, mønstre du havner i eller andet.

Hvem kan du se  dig selv gå ved?

Du kan også vælge en psykoterapeut i København K ud fra, hvem du kan se dig selv gå ved. Det bedste forløb vil nemlig ofte være det, hvor der er en god kemi mellem dig og den professionelle. Lyt derfor ekstra meget til din mavefornemmelse, før du vælger en.

Hvornår kan du få en tid?

En tredje ting du kan vælge ud fra er, hvornår du kan få en tid. For mon ikke du har et ønske om at kunne starte hurtigst muligt. Derfor kan du også rette henvendelse til den eller de personer, du ønsker at starte ved og høre, hvornår der er et hul i kalenderen til dig.

Kan du se udtalelser fra tidligere klienter?

En sidste ting du kan bide mærke i er, hvilke udtalelser psykoterapeuten har fået fra tidligere klienter. Du kan nemlig være så heldig, at du finder det på vedkommendes hjemmeside. For hvorfor ikke læse dig frem til, hvad andres oplevelse og udbytte har været?