Psykolog i København

Skal du finde en psykoterapeut i Kbh? Følg disse råd

Annonce

Oplever du, at en udfordring er begyndt at fylde så meget i din hverdag, at den begynder at tære på dit overskud og din energi? Så kan der være god grund til, at du opsøger professionel hjælp. For der er dygtige professionelle rundt i landet, som kan hjælpe lige netop dig. En af de personer er en psykoterapeut i Kbh. Spørgsmålet er bare, hvordan du vælger den helt rette.

Gode råd når du skal vælge en psykoterapeut

Hvem har allerede erfaring med din udfordring?

Et første råd er, at du kigger i retningen af en psykoterapeut Kbh, som allerede har erfaring med din udfordring. For det kan få meget at sige for den hjælp, du ender med at få .For det er klart, at når en psykoterapeut har haft mange lignende forløb, så kan vedkommende have ekstra viden og redskaber at trække på, når du skal hjælpes.

Hvem har du en god mavefornemmelse omkring?

Et andet godt råd er, at du vælger en psykoterapeut, som du har en god mavefornemmelse omkring. For matchet mellem dig og den professionelle er også essentielt for hele dit forløb. Derfor er det til din fordel, hvis du tidligt i processen lytter til den fornemmelse, du har omkring vedkommende.

Kan du få tilskud til samtalerne?

Et sidste råd er, at du undersøger, om du kan få tilskud til samtalerne. Der kan nemlig være denne mulighed gennem din forsikring. Og det er bestemt værd at tage med. For det betyder, at du kan få samtalerne en smule billigere, fordi forsikringen går ind og dækker noget af beløbet. Det kan du derfor også tjekke op på.

Hvis du følger disse få, men enkle, råd, når du skal vælge en psykoterapeut i Kbh., så skal du nok havne hos den helt rette, som du bliver glad for at gå ved.