spaophold på Sjælland

Gode råd fra psykolog Johan Williams

Annonce

Hvis der er en fagperson, der er god at søge råd ved, så er det en psykolog. Generelt så har psykologer ekstra meget viden omkring psyken, menneskers følelsesliv, adfærd m.m. Du vil derfor også opleve, at psykologen er den helt rette at gå til eller opsøge viden ved, når du har brug for det.

Dyk ned i psykolog Johan Williams’ blogindlæg

Psykolog Johan Williams er en af de psykologer, som løbende deler ud af sin viden på sin egen hjemmeside. Det betyder også, at du kan gå ind, f.eks. på Johans hjemmeside, og finde forskellige emner og problemstillinger, han fortæller mere i dybden om. Det gælder alt fra: 

  • “Undgå stress efter ferie”

I dette blogindlæg kommer Johan mere omkring 5 gode råd, du kan følge, hvis du gerne vil undgå stress efter din ferie. Mange kan nemlig opleve, at der efter en ferie er ekstra meget at forholde sig til på arbejdet. Udfordringer der er relateret til arbejdet er også noget, psykolog Johan Williams kommer ind på i dette blogindlæg, som er udgivet hos HK.

  • “Stress er aldrig medarbejderens skyld, men er det lederens?”

I dette blogindlæg kan du læse mere omkring, hvordan årsagerne til stress generelt er mangfoldige, men at medarbejderens leder har et ansvar for at skabe en arbejdsplads, der er sund og sikker.

“Stigningen i hadefulde ytringer er ikke overraskende”

Med blogindlægget omkring hadefulde ytringer, får du et nærmere indblik i, hvad der kan få helt almindelig mennesker til at komme med hadebeskeder til både offentlige og private personer.

Når du læser indlæg som de tre, der er listet herover, så kan du også forvente, at fagligheden og erfaringen bag emnerne er ekstra høj - og det er utrolig vigtigt. Særligt hvis du også tager det til dig, som du læser, og hvis blogindlæg ved en psykolog er noget, du læner dig op ad ift. den situation og den udfordring, du måske står med.

Hvis du er nysgerrig på at læse Johans indlæg, eller måske kontakte ham fordi du ønsker hans hjælp, så skal du være mere end velkommen. Han tilbyder både individuel terapi, men arbejder også som arbejds- og organisationspsykolog.