E-Bikes hos Corwin E-bikes

E-Bikes er et nyt og moderne transportmiddel.

Corwin E-bikes er den leverandør du har brug for, for at få fat på din helt egen e-bike. Alle deres E-bikes er i top kvalitet og de bedste på markedet. Koncepter hos Corwin E-bikes er internet handel med el-cykler. Det vil sige du bestiller på nettet, også er de lige ved din dør. De springer på den måde mellemledet over, el-cyklerne bliver produceret på en europæisk samlefabrik, og derefter kommer de til dit hus som kunde. Det er dansk design og dansk knowhow, der står bag. Derfor appellere det til dig som dansk kunde, du køber en dansk el-cykel hos Corwin E-bikes. Det er danmark der er i hjertet, selvom de bliver samlet på en udenlandsk fabrik. Det er nemlig dansk knowhow, som er bygget op over 20 år hos Corwin E-bikes. På den måde kan du være sikker på, at El-cyklen er en god og tilfredsstillende kvalitet. Den danske knowhow benytter Corwin E-bikes til at tilbyde forbrugerne flot dansk design samt kvalitet i top indenfor el-cykler. Corwin E-bikes sælger desuden deres egne to mærker. Corwin og E-pulze er Corwin E-bikes helt egne værker. Det er alt erfaring og dansk knowhow smidt ind i en el-cykel.

Levering af E-bike

Som tidligere nævnt, bestiller du din el-cykel online hos Corwin E-bikes, derefter bliver den sendt direkte hen til din dørtærskel. Det vil oftest blive gjort indenfor små korte 2-3 hverdage. Det er dog kun hvis den bestilte model allerede er tilgængelig på vores lager. Tiden til levering kan desværre være en smule længere hvis du er bosat på en ø som ikke er brofast.
Du kan regne med, at cyklen næsten er klar til brug, når du får den leveret. Der skal kun monteres pedaler samt styret skal drejes på. Derefter er din el-cykel klar til at transportere dig rundt. Skulle der ske noget, som gør at vi må udskyde eller ikke kan levere den el-cykel du har bestilt, vil vi kontakte dig indenfor 3 hverdage. Det er ikke muligt for os at sige præcise leveringstidspunkt på en bestemt leveringsdag. Derfor vil du dagen inden leveringen ankommer blive kontaktet af fragtfirmaet, hvor i så kan aftale et leveringstidspunkt, som passer ind i din hverdag. Leveringen vil normalt ske ved normal arbejdstid, det vil sige mellem 8-18 ca. Har du ikke mulighed for at være hjemme, kan du altid give fragtmanden lov til, at levere din pakke i et skur eller i din garage. Du har også mulighed for bare at ringe til os, og på den måde aftale en levering til en anden dag, hvis nu du ikke har nogen mulighed for at være hjemme.

Leveringsvilkår hos Corwin E-bikes:

  • Ca 2-3 dages leveringstid, på varer som er tilgængelig på lager
  • Der er 0 kr fragtgebyr på vores el-cykler
  • Der er 75 kr fragtgebyr for tilbehør, dog ved køb for mere end 500 kr vil vi sende tilbehørene fragtfrit.

 

Hvis du vil afhente din elcyklen, er det selvfølgelig også en mulighed.