Sommerbryllup

Planlæg sommerbrylluppet i god tid

Annonce

Er du den heldige vinder af en finger med en ring på og ved du allerede nu at brylluppet skal stå i den førstkommende sommer? Så er det ikke for tidligt at begynde med planlægningen allerede nu. Jo før tid du starter med at planlægge, jo bedre vil du sikre dig at du ikke har glemt noget vigtigt til selve dagen.

Styr på det praktiske

Et bryllup skulle gerne være den eneste af slagsen og derfor bliver der som regel heller ikke sparet på noget i denne forbindelse. Bordkort, indbydelser, servietter med servietring og meget mere er dog noget du kan få styr på allerede nu, så du kan få ro omkring dig til de mange andre ting der skal klares op til den store dag.

At planlægge et bryllup er en kæmpe opgave og derfor er der også nogle der vælger at få andre til at planlægge det hele fra start til slut. Det kan dog være dyrt nok at klare festen på denne måde og måske er du slet ikke den type der har det godt med at skulle overlade det hele til nogen anden, hvis du udmærket ved hvilken fest du har i tankerne og så er det bare at se på de bedste løsninger for at gøre planlægningen så let for dig som muligt.

Bestil udefra eller lav selv det hele

Det første der skal ske, er selvfølgelig at du skal have styr på hvorhenne festen skal holdes. Når I har været til jeres første møde med præsten og har fået dato og tid for vielsen, så er I klar til at kunne planlægge den resterende dag. Stedet skal vælges og hvis der er tale om en fest ude af huset, skal det bookes. Måske dine gæster skal komme langvejsfra – her kan det være smart at finde overnatningsmuligheder også. Når det praktiske er på plads, så er det bare med at få indbydelserne afsted med det samme, så I er sikre på at alle de gæster I ønsker at se denne dag også kan komme.

Når indbydelserne er sendt, så kan du sagtens allerede nu tage hul på overvejelserne omkring mad og musik. Nogle vælger at købe et fint kageopsats, flot service til dagen og lignende, for selv at stå med al bagværk og tilberedning af maden, men de fleste vælger at få maden leveret ude fra. Den sidstnævnte løsning er især at foretrække for dig der helst bare gerne vil kunne slappe af og glæde dig i dagene op til festen.

Serveringspersonale er guld værd

Når der er styr på maden, så er der selvfølgelig toastmaster, musik og alt det ekstra som f.eks. serveringsfolk der skal være styr på. Er der tale om en lille bryllupsfest kan man sagtens få tingene til at fungere med buffetbord men det er vigtigt at have det for øje at det stadig skal ryddes af og serveres pænt og derfor har mange stor glæde af et serveringspersonale.

Pynt til bordene i form af bordkort er noget af det du kan hygge dig med når du er ved at have styr på det hele, hvis du selv vil lave alle bordkort. Hvis det skulle glippe med kreativiteten eller tiden, så bestil dem endelig udefra så du ikke skal slide dig selv på den del.