Pandekager med is

Det er nemt at lave pandekager inden man får gæster

Annonce

Har du planer om at få gæster på besøg og lander de på tidspunkter af døgnet hvor maven godt kan rumle en smule, så kan det være at du skal servere noget lækkert for dem og hvad er mere lækkert end pandekager? Det er slet ikke så besværligt at lave pandekager og det er helt sikkert et hit at give sig i kast med.

Pandekager hitter hos gæsterne

Hvis du godt kan se at det er en mægtig god idé at servere lidt pandekager for dine gæster, men du er lidt usikker på om det er noget du kan håndtere uden at komme til at fortryde det i kampens hede i køkkenet, så skal du bare vide at det helt sikkert er en god idé og at det slet ikke er så besværligt igen.

Om der er tale om idéen om pandekager med syltetøj eller om du går all in med pandekager med is og chokoladesovs, så er det ret nemt at gå i gang med og det behøver heller ikke at lave et kæmpe svineri i køkkenet som gør at du vil stresse over det.

Tilbehør af den ene eller den anden slags

Det du skal vide når du vil lave pandekager til dine gæster er, at du skal bruge omkring tre kvarter til en time i køkkenet hvis du vil lave ca. 20 pandekager. Det er en god idé at lave pandekagerne lige op til at gæsterne ankommer, så de stadig er lækre, friske og lune.

Det du skal bruge af ingredienser, er de samme til almindelige dessertpandekager som de pandekager du vil lave med is. Den eneste forskel er at du skal huske isen, hvis du gerne vil servere pandekagerne med is og nogle synes også det er lækkert med en form for topping. Topping kan f.eks. være hakkede hasselnødder men du kan også blot vælge en chokoladesovs eller karamelsovs som ikke kræver noget særligt andet end at blive stillet på bordet.

Hvis du ikke er så meget for idéen om is i pandekagerne, så er det som regel syltetøj og puddersukker man tilføjer pandekagerne. Dette er som regel noget de fleste hjem allerede har, men det er en god idé lige at tjekke for man kan ikke sådan lige gå fra pandekagerne når de er i gang med at blive lavet.

Gør det let med den rette pandekagepande og gå aldrig ned på smør

Har du helt tjek på de ting der skal være en del af din servering, så er det herefter bare at gå i gang med selve pandekagedejen. Du kan finde mange opskrifter på internettet og de ligner alle hinanden. Det der er vigtigt for at få succes med selve det at lave pandekagerne er, at du har en god pande som det første. En god pandekagepande er en pande der ikke er for stor og heller ikke er for lille.

Den kan med fordel have en slip-let-flade og så kan vægten godt spille en rolle hvis du skal lave mange pandekager i streg. Man kan få deciderede pandekagepander i isenkramforretningerne. En sidste ting – gå ikke ned på smør i din pandekageproces.