Investering i diamanter

Kan jeg investere i diamanter og slippe for negativrenter?


Annonce

Der er i de senere år kommet en lang række forskellige tiltag og blandt dem kan du have oplevet at blive påvirket af negativrenten som de fleste ikke kommer udenom. Det er dog ærgerligt at skulle betale penge for at have penge og derfor giver det god mening at se på de muligheder du har for at komme udenom de negative renter – f.eks. ved at investere.

 

En investering der både er rentabel for dig, men som du også vil få glæde af hver dag

 

Hvis du har en formue der er større end det fribeløb som din bank tilbyder dig gratis at have stående, så er der tale om at du skal til at betale negative renter af det beløb der er højere end deres grænse. Der er forskellige muligheder for at komme uden om de negative renter og det handler om at dine penge investeres.

Noget der er godt at investere i på nuværende tidspunkt, er diamanter. Har du ikke selv nogen viden om diamanter, vil din diamanthandler helt sikkert være behjælpelig, men du kan evt. også tjekke sider som Bylamm.dk ud, hvor der gives gode råd om de bedste diamanter til investering.

At investere i diamanter er ikke bare smart i forhold til at undgå de negative renter, men det er også en oplagt mulighed for at du samtidig får noget ud af din investering. Når man investerer i værdipapir og lignende, så får man ikke den daglige glæde ved investeringen, men først når der kan hives et godt overskud ud vil glæden være at mærke.

Med diamanter får du en investering der både er rentabel og ikke mindst en investering hvor du har glæde af den hver dag du ønsker. Du kan nemlig sagtens gå rundt med dine diamanter i dine smykker og nyde godt af dem imens de kun bliver flere penge værd, for diamanter kan ikke blive for brugte. Har du derfor fundet den smukkeste diamant uden fejl, så er det en super idé at smide pengene efter denne.

 

Spred pengene ud flere steder for at opnå den bedste mulighed for at undgå negativrenter

Det handler i bund og grund om at finde muligheder for at sprede formuen ud, når man gerne vil undgå de negative renter. Det er forskelligt hvilken beløbsgrænse de forskellige banker har sat i forhold til den negative rente og det kan derfor være en god idé at undersøge om du har konto der hvor de er mest large.

Er din formue langt over hvad grænsen til negativrenter er og har du smidt nogle af dine penge i diamanter allerede, så kan det være at du skal finde flere banker til at sprede dine penge ud på. Du kan dog højest have én enkelt konto der skal benyttes som din NEM-konto.

Der er som skrevet mange muligheder for at komme udenom de negative renter og det er kun kreativiteten der sætter grænserne. Du skal dog være OBS på, at der også på aktiekonti er sat en grænse for hvor meget du må have investeret for før at du bliver ramt af den negative rente. Med diamantens historie og udsete fremtid, så er det ret sikkert et af de bedste steder at investere for at slippe for negative renter.