Boligindretning med matte farver

Gør din boligs indretning unik med helmatte farver

Annonce

Skal du forny din bolig med et andet look og vil du gerne få noget for pengene, så er et af de steder det giver rigtig god mening at smide pengene efter en gang maling. Frisk malede vægge i hjemmet kan hurtigt skabe et lækkert nyt look og hvis det skal være lidt anderledes, så kan du overveje de helt matte farver.

Et mat look i støvede farver er stadig danskernes favorit

Maling af hjemmets flader er måske ikke det første der falder dig ind, hvis du er på udkig efter inspiration til at skabe et unikt look i din indretning, men ikke desto mindre er det en af de letteste samtidig med at det er en af de forholdsvist billige måder at forny din bolig.

Der findes forskellige muligheder fra bl.a. Jotun som du kan benytte dig af og hvis du er ude efter det helt matte look, så kan Jotun lady Pure Color ret sikkert vinde dine øjnes interesse og så er den desuden let at arbejde med.

Det matte look fik for alvor lov til at komme ind i danskernes hjem, da kalkmalingen fandt sin plads og siden har det været både de støvede farver og det matte look der har prydet manges boliger.

Undgå at gå med det neutrale af de forkerte årsager

Mange tager sig til tåls med vægge i RAL9010, fordi det er den sikre vej til at man holder det så almindeligt som man kan og især når man bor til leje og alligevel skal aflevere lejemålet tilbage i RAL9010, så er det nok også det letteste for de fleste.

Det er dog sådan at man hurtigt ikke vil kunne undgå at skulle male væggene igen, så allerede efter en kort lejeperiode vil du uanset hvilken farve du har valgt i lejemålet, skulle male det over med RAL9010. -Derfor kan du lige så godt hoppe ud i noget mere spændende.